Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under oktober 2010

Av mArrA$ - 11 oktober 2010 17:01

Nu ska jag överväga ett gott råd! sätta mej i soffan..

 Skriva.. skriva för hand.. med en bläckpenna, vilket inte var igår! Skriva skriva skriva och bara låta tankarna bara föras till en bunt med enkla A4.a utan att bry mej vad andra ska tycka eller tänka om det jag skriver. En allmän blogg är bra på många sätt och vis, men ibland så finns det saker som är djupare.. jobbigare. 


Jag är så trött på röran omkring mej.. har svårt att slappna av. Har så många måsten jag skulle behöva ta tag i.. men ju mer som läggs på mina axlar desto mindre inspiration får jag. För att ta ett exempel.. min säng.. ja, jag får knappt plats att sova där på ena sidan pga av allt annat skräp som ligger där.. man kan ju fråga sej varför det ligger massa saker i sängen? jo därför att jag tyckte mej städa när jag la det där, upp från golvet! ;) 


Och jag har fortfarande inte hittat ladaren till kameran.. *suck* kanske för att jag inte har letat ordentligt. 


See U later.. 

Av mArrA$ - 10 oktober 2010 21:23

Hemma i min lägenhet, allt ser ut som det alltid gör.. stökigt och rörigt. det är bara att  inse.. jag är en strulfia som har svårt att hålla ordning längre än en dag i taget.. okej, försöka duger men det slutar alltid likadant. 

Jag har haft tvättstugan i eftermiddag, ruschat undan det mesta i tvättkorgen nu.. tyvärr ska det bara torkas, vilket sker i mitt vardagsrum vilket ger känslan av att det är änn mer stökigt! 


  


I morgon är det åter Måndag, och då fortsätter allt som vanligt.. jobba eller inte jobba, det är frågan? Det är Daniels vecka med barnen, så nu är man illa tvungen att sova själv tills nästa Söndag.. man blir som lite bortskämd varann vecka. Ha någons armar kring sej, och sen inte.. konflikt i hjärnan liksom. 


Vi funderar att gå på bio i veckan, kanske i morgon.. se Hämden med Mikael Persbrandt. Ja, inte fel att vila ögonen på honom en stund.. kan tänka mej den filmen är bra. Om den går i Östersund vill säga? Anser jag går på bio allt för sällan.. det är ju som kul! Sist vi var iväg så tittae vi på Beck, det enda jag kom ihåg av den filmen var att D.s skor stank fotsvett!! och innan jag kunde koppla ihop vad det var liksom.. haha..   Mmm det fick han höra efteråt minsann!  


Nu ska jag tända lite ljus och kasta omkull mej i soffan, fan som jag fryser!



Av mArrA$ - 10 oktober 2010 12:32

On the road again.. back to Dvärsätt och vardagen.

Vi har haft en fantastiskt mysig helg i D:s stuga


  


Men vilken underbar stuga!? Stor och otroligt vacker.. 

Vi har ätit gott, druckit massa gott, badat bastu, eldat i öppna spisen och lugnet har vart totalt... På Fredagskväll spelade vi lite sällskapspel, Alfapet. och ja såklart var det nån som visade sin dåliga förlorare och strulade till bokstäverna på bordet ;) haha.. Jag bara vet, jag är ju bäst!


  


En bit nedanför stugan så stod detta vackra kapell

som tyvärr var låst, på dörren stod det "alltid öppet" ?

  

  



På Lördagen så for vi en sväng in i Norge.. Den här tjejen har ju som aldrig vart i Norge otroligt va!! haha ;) .. mmm. Traskade runt i Sjördal där vi besökte en kanonfin shabbybutik, Black and white..med massor av "marrasvillhasaker"

For in på affär´n och köpte fet mjölk som vi halsade i oss! Och sen hem igen.. 


  


I morse när vi vaknade så.. ahhh det snöade ju!? VART har man hamnat tänkte man.. ursch ursch. Dessa vita helvetiska droppar från himlen ger mej kalla kårar på riktigt.. just hate it. 


Så nu sitter vi i bilen på vög hem som sagt.. stannade för en stund sedan i Åre och drack kaffe på Holiday club, har aldrig vart där heller..


Ska ta och vara lite social nu jag kanske.. 

Tiden går fort när man har roligt.. Snart hemma!

Borta bra men hemma ja ni vet.. nja, ja håller inte med det talesättet riktigt.


Ha en trevlig fortsatt Söndag!


Av mArrA$ - 6 oktober 2010 16:44

 Älskade Mamma..  

idag är det den 6 oktober

Om en Månad så är det ett helt år!? sedan du lämnade denna jord och oss

Helt ofattbart att det gått så otroligt fort..?

 Ibland förstår man bara inte...

Det är så många gånger jag velat lyfta luren, ringa dej.. höra din röst, känna din omtanke, berätta saker du inte får uppleva! Allt du går miste om.. det gör så ont inombords att inte får dela med sej av allt som händer i livet.

Det enda man har är dessa minnen, smärtsamma, glada, sorgliga, roliga minnen av dej... av alla underbara stunder tillsammans.


När jag skriver detta så strömmar tårarna ner för mina kinder, jag ser knappt tangenterna.. det blir bara suddigt! Men jag skriver från hjärtat i den här dumma bloggen du inte tyckte om..

Ibland vet jag att du finns här med mej.. en känsla bara som är svår att förklara. Alla dessa glas som gått sönder i samma veva jag tänkt på dej? det är min förklarning. jag mår bra av den, då är det så.

 De gånger jag verkligen orkar, är i sinneslag att sätta mej ner i lugn och ro och bara tänka på dej.. det är vad som smärtar mest, det är då.. i ensamheten tårarna kommer.. då ingen annan ser. 


Jag skulle vilja berätta för dej att jag mår bra! Men att saker dock inte blev som det var tänkt här i livet, jag är inte längre tillsammans med Nicklas, Jag bor kvar i Jämtland.. i min alldeles egna nya lägenhet.Jag träffar en man just nu, han är mycket trevlig.. tror du skulle tycka han var bra för mej. Vi tycker om varandra..


Wilma och Doris har det jättebra, de är väldigt anpassningsbara med tanke på alla flytter de fått gå igenom. Tuva, din älskade Tuva.. hon bor hos Jessica och har det mycket bra. Fick du någonsin veta att hon faktiskt hade siames i sej? Hon är mycket vacker och speciell iallafall..

Jag vill berätta för dej att jag fortfarande är ute och dansar, jag hoppas du följer i dansen vart du än befinner dej just nu! Dansade med Mikael från Ullånger häromhelgen när jag var hem och hälsade på syskonen och Pappa. Ibland tror jag faktiskt dem saknar mej? men oftast känns det som jag är ensammast i världen, inte har någon alls. 

Jag och Mikael har iallafall pratat mycket om dej, han hjälpte mej mycket efter din bortgång. Han kommer ihåg att ni dansade den gången du och jag for på Jannez i Härnösand tillsammans! Han miste också sin mor som du vet, du kände ju henne..det var ett rätt otroligt sammanträffande.

Jag arbetar fortfarande kvar på samma ställe, dock med samma dåliga arbetssituation. Jag vet att du alltid sa att jag skulle göra som jag ville.. och jag går fortfarande i tankarna att utbilda mej inom psykiatrin. Men det gäller bara att komma till skott.. 

Alliansen vann valet mamma, jag hade velat rådfråga dej ang det i år! Nu kommer regieringen ställa till det för mej och många fler en låång tid framöver. Niclas behöll bilen vi köpte tillsammans.. jag kör fortfarande OLW:n. Den får gå tills den rasar känns det som! 

Jag fyller snart år, 28 år.. jag har kvar bilden från förra året när jag var hem, ni gratulerade mej.. det var den 17 Oktober 2009.. 3 veckor senare fanns du inte längre?!

      

Alla bilder vi tog när vi skämtade och skrattade där i köket, klädd i dina

" mamma är bäst strumpor" bara några veckor innan?   

Idol är i fullgång igen, ifjol var din favorit Mariette. hon vann tyvärr inte.. men vi höll tummarna hela vägen. 

Och du.. jag har fortfarande jäkla dålig hy.. 


Jag saknar dej så mycket

  

/ Maria

Av mArrA$ - 5 oktober 2010 11:07

Det är rätt skrämmande, men det finns ett mönster.. i 3 månaders tid nu.. några dar innan mensens ankomst så ifrågasätter jag hela mitt liv! Skäller på Daniel för hans idiotiska situation och allt känns bara hopplöst! Sen dagen efter bara är det som vanligt igen.. okej, jag tänker väl fortfarande.. men inte i samma utsträckning, och humöret är stabilt igen.

Dagen efter mitt "raseriutbrott" så kom han till mej.. och jag tackar högre makter att, är det något vi lever  på i relationen så är det vår kommunikation! Vi kan  verkligen prata om ALLT och mer därtill.. Jag blir hörd, sedd och förstådd utan att bli ifrågasatt på något plan. 

jag låter mitt förra inlägg stå kvar... just pga att JUST DÅ, kände jag så... 

thats it, man kan inte va på topp jämt.


I vilket fulla fall så fyllde Daniel år igår på kanelbullens dag!

  

Han blev hela 44 år..bara 6 år till 50!? Haha, Herregud, när man tänker så blir man ju snurrig ;) Och JAG har åldernoja.. hmm med 2 år kvar till 30. 

Att det är 16 år mellan oss.. jag tänker aldrig på det om jag ska vara ärlig, borde jag det?


Man kan väl aldrig bedöma en person efter ålder.. jag kan säga att daniel är så jäkla rolig! Går inte en dag utan att jag viker mej dubbel av skratt.. hans humor är liksom så genomtänkt, allt blir så rätt det han säger ;) Omogen, på ett sånt MOGET sätt att jag bara älskar den egenskapen hos honom. Sen att han är den mest snällaste och lyhörda man jag träffat! Han har sjukt många vackra egenskaper som jag tycker om.. och det är väl det som betyder mest för mej i en relation. Därför kan jag väl inte heller hålla tillbaka det jag känner, släppa honom tills han är klar med sitt.. Jag vill ju vara med honom! 


Är det verkligen så farligt det här med ålderskillnad? det är ju trots allt bara en siffra. Huvudsaken man trivs bra tillsammans och känner att det klickar, sen är väl ålder rätt oväsentlig.. eller? 


Kommentera gärna, skulle vara kul att höra vad folk egentligen anser om det här med ålderskillnad..


  

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards